Zpracování osobních údajů (GDPR)

Informace o zpracování osobních údajů

„Společnost EKO Překlady s.r.o., IČ 275 73 834, se sídlem Praha 4 - Podolí, Kubištova 4/1100, PSČ 140 00, jako správce zpracovává osobní údaje. Společnost poskytuje služby v oblasti překladů, tlumočení a korektur textů. Společnost zpracovává veškeré osobní údaje i zvláštní kategorie osobních údajů, které jí byly předány za účelem poskytnutí služeb. Osobní údaje jsou zpracovávány jen po dobu nezbytně nutnou pro poskytnutí služeb. Společnost zpracovává a předává osobní údaje dál svým externím spolupracovníkům jen v souvislosti s poskytováním služeb. Jsou-li osobní údaje předány externímu překladateli, tento je řádně o ochraně osobních údajů poučen. Společnost nepředává osobní údaje dál pro marketingové nebo jiné obchodní aktivity.

Společnost zpracovává osobní údaje v souladu s právními předpisy, především v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES.

Společnost informuje, že každá fyzická osoba má právo na přístup k osobním údajům, právo na změnu údajů, právo na omezení zpracování, právo na výmaz údajů, právo na přenositelnost údajů a případně právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů. Právo odvolat souhlas i dalších práv podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů je možno využít v pracovní době v sídle společnosti nebo prostřednictvím e-mailu info@ekopreklady.cz. Společnost je vázáná povinností mlčenlivosti, z tohoto důvodu nemusí být některým právům vyhověno. V souvislosti se zpracováním osobních údajů má osoba právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.“

© eko-preklady.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace